Gods og pakker over hele verden

Til daglig holder vi til i Moss og betjener det sentrale Østlandsområdet på daglig og ukentlig basis. Men skal du sende pakker og gods til utlandet, hjelper vi deg gjerne med det, også. Vi løser alle typer transportoppdrag, og er kjent for å finne kostnadseffektive løsninger. Daglig kjører ca. 30 av våre biler faste ruter mellom Østfold, Vestfold, Buskerud, Oslo, Akershus og deler av Telemark. Enkelte ukedager kjører vi også ruter til Hedmark og Oppland.

gods

Vi stiller høye krav til standarden på bilene som er tilknyttet terminalen, og vi har erfarne og serviceinnstilte sjåfører. Som kunde hos Moss Transportforum kan du føle deg trygg for at godset blir transportert skånsomt – og levert til avtalt tid. Dessuten har vi gode rutiner for transport av returgods. Dette bidrar til effektiv drift av selskapet, og dermed hyggelige priser for våre oppdragsgivere.

Alle oppdrag som Moss Transportforum utfører er regulert av LOV OM VEGFRAKTAVTALER og NSAB 2015 (Nordisk Speditørforbunds Alminnelige Bestemmelser).

Distribusjon

E-post: transport@mtf.no
Geir Bøgle
, mobil: 934 06 911
E-post: geir.bogle@mtf.no
Jostein Eidesmo, mobil: 417 59 154
E-post: jostein.eidesmo@mtf.no
Morten Nysveen, mobil: 417 59 057
E-post: morten.nysveen@mtf.no


Ta kontakt